Skip to main content

Der er mange typer Craft Beer, men Indian Pale Ales er de mest populære. Denne artikel forklarer de forskellige typer og sundhedsmæssige fordele ved Craft Beer. Vi vil også diskutere, hvorfor du bør overveje at drikke dem, samt nogle interessante fakta om deres oprindelse og deres fordele. Uanset din foretrukne type øl, håber vi, at du vil nyde vores hurtige guide til Craft Beer. Alternativt kan du lære mere om fordelene ved Indian Pale Ales, eller læse videre for at finde ud af mere om Indian Pale Ales, den mest almindelige af alle håndværksøltyper.

Sam Adams er en håndværksøl

For dem af jer, der ikke drikker øl, kan Samuel Adams være et godt valg. De har været i branchen i mere end 100 år og har udviklet en bred vifte af øl. Uanset om du drikker IPA eller hvedeøl, er du sikker på at finde noget, du kan lide på Samuel Adams-bryggeriet. Og virksomheden fornyer sig konstant, så der er ingen grund til at stoppe med at drikke Sam Adams.

Mikrobryggerier er en form for håndværksøl

Mikrobryggerier producerer og sælger deres egne håndværksøl. De opererer typisk på et system med tre niveauer, hvor bryggeren sælger deres bryg til distributører og detailhandlere, og de kundevendte virksomheder sælger deres produkt. Mikrobrygger sælges året rundt, selvom mange bryggere udvikler sæsonbestemte tilbud, da ølsalget falder i forårs- og efterårssæsonerne. Som følge heraf skal mikrobryggerier investere i markedsføring og reklame for at tiltrække kunder.

Indian Pale Ales er den mest populære type håndværksøl

Inden for de seneste år er Indian Pale Ales blevet en fast bestanddel af håndværksølverdenen, der ofte tjener som forbrugerens første introduktion til genren. IPA’er består af flere stilarter, og deres karakteristiske smag er i vid udstrækning afledt af humle, urter og frugtsmag. New England Style IPA og British IPA er to eksempler på IPA’er med frugt- og urtesmag. The Tree House Brewing Companys Julius er for eksempel spækket med amerikansk humle og tropiske frugter.

Sundhedsmæssige fordele ved håndværksøl

Mens mange af os forbinder øl med dårligt helbred på grund af dets kalorier og høje syreindhold, tilbyder håndværksøl faktisk mange fordele. Faktisk har den mange af de samme antioxidanter som vin og kan konkurrere med den i sundhedsafdelingen. Craft beer indeholder B-vitaminer, selen, fosfor, folat, niacin og protein. Det er også højt i silicium, som hjælper med at forhindre osteoporose. Selvom der ikke er noget endeligt videnskabeligt bevis på de sundhedsmæssige fordele ved øl, er håndværksøl bestemt et forsøg værd.

Karakteristika for håndværksøl

Inden du beslutter dig for at prøve en ny type øl, skal du overveje brygningsprocessen. Uanset om det er hjemmebrygget eller produceret i et kommercielt bryggeri, er ølgæring et afgørende skridt. Temperaturen og varigheden af ​​gæringen bestemmer slutproduktet. Derudover tilsættes humle på dette tidspunkt for at skabe den ønskede bitterhed og aroma. Processen tager flere timer, men kan variere afhængigt af opskriften. Her er nogle af egenskaberne ved håndværksøl.